a Kihívás: Újra felvennéd a korábban felmondott kollégát?

ChallengeDávid az egyik legjobb értékesítőd volt, közel négy évet töltött a vállalatnál. Egy nap eléd állt és felmondott arra hivatkozva, hogy egy másik cégnél jóval magasabb fizetési csomagot ajánlottak és ő ezt elfogadta illetve arra kért, hogy a felmondási időtől is tekints el. Te elfogadtad és Dávid egy héttel később már az új helyen dolgozott.

Teltek a napok és közel egy hónap után megcsörrent a telefonod. Dávid volt az és kérte, hogy vedd vissza őt, mert az új helye nem vált be, nem érzi jól magát.

 

Te mit tennél? Visszavennéd Dávidot? Ha igen milyen feltételekkel és ha nem miért nem? Kollégáid megtudták, hogy Dávid visszaszeretne jönni, véleményed szerint döntésed –akár igen akár nem- milyen befolyással lehet a csapatodra?

 

További gondolatokat, véleményeket és tapasztalatokat itt a LinkedIn csoportban is olvashattok:

Értékesítési Vezetők Klubja

 


A „a Kihívás” témakör szerepe

„a Kihívás” témakör valós helyzeteket, szituációkat és kérdésköröket indít el fiktív szereplőkkel. A topik első körben a LinkedIn közösségi portál Értékesítési Vezetők Klubja indul útjára. Célja, hogy a különböző iparágban tevékenykedő értékesítési szakemberek a saját tapasztalataikra építve osszák meg gondolataikat és ötleteiket. Ezek a szituációk általánosak pontosan azért, hogy minél több visszajelzés érkezzen az adott témában. Jelzem, jó vagy rossz válasz nincs, itt mindenki a saját véleményét és tapasztalatait osztja meg velünk.