a Kihívás: Hogyan motiváld? – Az együttműködő és pozitív gondolkodású értékesítő

ChallengeDávid egy együttműködő, megbízható, lojális, pozitív gondolkodású, aktív és terhelhető értékesítőd. Gyorsan megtanul új dolgokat és folyamatosan jó ötleteivel előre viszi a cég működését. Gyakorlatilag úgy is fogalmazhatunk, hogy Dávid A Tökéletes munkatárs, akinél a legnagyobb fejfájást a teljesítmény/motiváció „szinten tartása” okozza.

Miként lehet egy ilyen értékesítőt motiválni? Te mit tennél, hogy Dávidban fenntartsd a motivációt és elkötelezettséget?

További gondolatokat, véleményeket és tapasztalatokat itt a LinkedIn csoportban is olvashattok: 

Értékesítési Vezetők Klubja

————————————————————————————————————————–

A „a Kihívás” témakör szerepe

„a Kihívás” témakör valós helyzeteket, szituációkat és kérdésköröket indít el fiktív szereplőkkel. A topik első körben a LinkedIn közösségi portál Értékesítési Vezetők Klubja indul útjára. Célja, hogy a különböző iparágban tevékenykedő értékesítési szakemberek a saját tapasztalataikra építve osszák meg gondolataikat és ötleteiket. Ezek a szituációk általánosak pontosan azért, hogy minél több visszajelzés érkezzen az adott témában. Jelzem, jó vagy rossz válasz nincs, itt mindenki a saját véleményét és tapasztalatait osztja meg velünk.