Állásajánlataink

  • Home
  • /
  • Állásajánlataink

Első sorban értékesítési szakemberek, vezetők kiválasztására és felkutatására specializálódtunk ezért jelentős részben csak értékesítéssel kapcsolatos álláslehetőségeket talál oldalunkon.

Csapatunk HR-ben és értékesítésben jártas szakemberekből áll, akik jól ismerik az értékesítési szakma fortélyait. Célunk, hogy a pozíciókat alaposan megismerjük, hiszen ezáltal tudjuk ötvözni a megfelelő kiválasztási módszereket és a célirányos kérdéseket. Úgy véljük, hogy a sikeres toborzás egyik legfontosabb eleme az, hogy jobban megismerjük a megbízó cég márkáját, tevékenységet, a pozíció jellegzetességeit és a cég kultúráját.

Fontosnak tartjuk azt is kiemelni, hogy mi csupán olyan cégeknek ajánljuk jelöltjeinket, ahol mi magunk is szívesen dolgoznánk.

Amennyiben keresi karrierje következő vagy első állámását értékesítési pozícióban és nem talál ajánlataink között szakmai háttéréhez illeszkedő pozíciót, arra biztatjuk, hogy küldje el önéletrajzát ebben az esetben is, hiszen vannak olyan megbízásaink, amely a bizalmas kategóriája miatt nem kerülnek meghirdetésre.

Job Opportunities

Jelenlegi ajánlatok, álláslehetőségek

Értékesítési Munkatárs (Vegyipar, Pest megye)

Nemzetközi környezetvédelmi szolgáltatóként jól ismert, innovatív alkatrésztisztító technológiákat kínáló partnerünk az ipari szegmens számára szállít különféle termékeket, berendezéseket és…..

Értékesítési Képviselő (Egészségügy, Budapest)

Partnerünk egy jól ismert és meghatározó világmárkát képviselő multinacionális vállalat magyarországi leányvállalata. Termékei szinte minden iparágban megtalálhatóak. Most…

Key Account Manager (Csomagoló ipar, Pest megye)

Komplett csomagolási megoldásokban jártas nemzetközi háttérrel és pest megyei székhellyel rendelkező ügyfelünk régi szereplője a magyar piacnak. A jelenleg főként élelmiszeripari és vegyipari ügyfélkörrel rendelkező cég…..

Üzletkötők (online szegmens, Budapest)

Megbízónk egy Magyarországon jól ismert vállalkozás, akik azon dolgoznak, hogy Partnereiknek új vevőket hozzanak és növeljék forgalmukat, ismertségüket. Vásárlóiknak olyan ………

Marketing munkatárs (háztartási gépek, Budapest)

Partnerünk meghatározó nemzetközi és itthon is jól ismert háztartási gépmárkákat forgalmazó vállalkozás. Minőségi termékeinek köszönhetően a cég……….

Területi képviselő (textilipar, Észak-Kelet Magyarország)

Partnerünk egy családi tulajdonban, Skandináviában alapított vállalat, amely az évek során a kis kelmekészítő műhelyből Európa és Ázsia egyik vezető textil-szolgáltató cégévé nőtte ki magát. Hosszú távú….