Állásajánlataink

  • Home
  • /
  • Állásajánlataink

Első sorban értékesítési szakemberek, vezetők kiválasztására és felkutatására specializálódtunk ezért jelentős részben csak értékesítéssel kapcsolatos álláslehetőségeket talál oldalunkon.

Csapatunk HR-ben és értékesítésben jártas szakemberekből áll, akik jól ismerik az értékesítési szakma fortélyait. Célunk, hogy a pozíciókat alaposan megismerjük, hiszen ezáltal tudjuk ötvözni a megfelelő kiválasztási módszereket és a célirányos kérdéseket. Úgy véljük, hogy a sikeres toborzás egyik legfontosabb eleme az, hogy jobban megismerjük a megbízó cég márkáját, tevékenységet, a pozíció jellegzetességeit és a cég kultúráját.

Fontosnak tartjuk azt is kiemelni, hogy mi csupán olyan cégeknek ajánljuk jelöltjeinket, ahol mi magunk is szívesen dolgoznánk.

Amennyiben keresi karrierje következő vagy első állámását értékesítési pozícióban és nem talál ajánlataink között szakmai háttéréhez illeszkedő pozíciót, arra biztatjuk, hogy küldje el önéletrajzát ebben az esetben is, hiszen mi főként direkt keresésben jártas fejvadász cég vagyunk, megbízásaink nem feltétlenül kerülnek mind felsorolásra vagy meghirdetésre.

Ha viszont valamelyik megbízás a lentiek közül megtetszett ne habozzon küldje el önéletrajzát és egyeztetjük a részleteket.

Job Opportunities

Jelenlegi megbízásaink, álláslehetőségek

DIGITÁLIS ÉS MARKETING/PR ACCOUNT MANAGER (Budapest)

Megbízónk árbevétel tekintetében egy kis-közepes méretűnek számító marketing ügynökség, akik átfogó kommunikációs szolgáltatásokkal, egyedi márkaépítő és értékesítésfejlesztő megoldásokkal támogatják partnereik sikereit (PR, digitális, DM, tartalommarketing).

Amellett, hogy a cég egy nemzetközi hálózat része, meglévő ügyfeleik főként a KKV szektorból kerülnek ki, ezen belül is jelentős részben a nagyobb cégeknek nyújtanak marketing tanácsadást.

A digitális területen szeretnének most tovább erősíteni ezért keresik leendő új munkatársukat. A pozíciót betöltő új szakember meghatározó szerepet fog játszani a cég életében, a teljes digitális területet fogja vezetni amellett, hogy ügyfelek munkáját irányítja és PPC kampányokat maga is futtat.

TERÜLETI KÉPVISELŐ (műszaki alkatrészek, Kelet Magyarország)

Partnerünk egy nemzetközi cég magyarországi leányvállalata, akik műszaki termékek és alkatrészek forgalmazásában váltak ismerté az ipari szegmensben tevékenykedő cégek számára. Termék kínálatukban számos világ vezető márka is megtalálható, több ezer különböző termékcsaládot kínálnak egy kézből, amelyből jelentős mennyiséget raktáron is tartanak.

A leendő munkatárs fő feladata a termékpaletta értékesítése az ország keleti régiójában ideértve meglévő vevőknél a termékpaletta és ehhez kapcsolódó szolgáltatások bővítése mellett az új ügyfelek felkutatása.

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ (vegyipar, Budapest)

Partnerünk egy nemzetközi cég magyarországi leányvállalata. A hazai mérnöki csapat sok-sok éves tapasztalattal rendelkezik hazai gyártó üzemek technológiai fejlesztésében. Ügyfeleik főként a vegyipari, élelmiszeripari, illetve gyógyszeripari szegmensekből kerülnek ki.

A magyarországi leányvállalat célja, hogy új piacokat hódítson meg továbbá, hogy meglévő ügyfélkörének a cégcsoporton belül rendelkezésre álló termékekkel bővítse magyarországi termékpalettáját és szolgáltatásait.

A növekedési terv elérése céljából most egy olyan értékesítési vezetőt keresünk, aki a meglévő 7 fős műszaki értékesítő csapat vezetése mellett segít a vállalat növekedési stratégiájának kidolgozásában és kivitelezésében

MŰSZAKI ÉRTÉKESÍTŐ (építőipar, Budapest és Nyugat- Magyarország)

Nemzetközi tulajdonban lévő építőipari termékeiről ismert partnerünk, amely egy nagy multinacionális vállalatcsoport része is egyben lapostetők és homlokzatok bevilágításához és szellőztetéséhez, valamint épületek füstelvezetéséhez fejleszt, tervez és gyárt rendszereket.

A budapesti központtal rendelkező vállalat a csapat bővítése céljából keres most egy olyan építőiparban jártas műszaki vénával is ellátott tanácsadót, aki tovább építi a cég ügyfél portfolióját és támogatja a szervezetet az üzletfejlesztésben az ország nyugat felében.

jooble logo
cvonline logo