Állásajánlataink

  • Home
  • /
  • Állásajánlataink

Első sorban értékesítési szakemberek, vezetők kiválasztására és felkutatására specializálódtunk ezért jelentős részben csak értékesítéssel kapcsolatos álláslehetőségeket talál oldalunkon.

Csapatunk HR-ben és értékesítésben jártas szakemberekből áll, akik jól ismerik az értékesítési szakma fortélyait. Célunk, hogy a pozíciókat alaposan megismerjük, hiszen ezáltal tudjuk ötvözni a megfelelő kiválasztási módszereket és a célirányos kérdéseket. Úgy véljük, hogy a sikeres toborzás egyik legfontosabb eleme az, hogy jobban megismerjük a megbízó cég márkáját, tevékenységet, a pozíció jellegzetességeit és a cég kultúráját.

Fontosnak tartjuk azt is kiemelni, hogy mi csupán olyan cégeknek ajánljuk jelöltjeinket, ahol mi magunk is szívesen dolgoznánk.

Amennyiben keresi karrierje következő vagy első állámását értékesítési pozícióban és nem talál ajánlataink között szakmai háttéréhez illeszkedő pozíciót, arra biztatjuk, hogy küldje el önéletrajzát ebben az esetben is, hiszen előfordulnak olyan megbízásaink, amely valami oknál fogva nem kerülnek itt felsorolásra.

Job Opportunities

Jelenlegi megbízásaink, álláslehetőségek

OUTDOOR SALES EXECUTIVE (SZÁLLÍTMÁNYOZÁS, ORSZÁGOS)

Skandináv hátterű globális szállítmányozási és logisztikai multinacionális partnerünk közúton, vasúton, légi vagy tengeri úton kínálja szolgáltatásait.

Irodák és logisztikai központok globális hálózatával állnak a cégcsoport több mint 80 országban és 9000 munkavállalóval partnereik rendelkezésére. Intelligens és rugalmas szolgáltatásaikkal a kisebb üzleti vállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig ügyfeleik ellátási láncában minden területen értéket teremtenek.

Most a kereskedelmi csapatukat szeretnék további tapasztalt értékesítési szakemberrel megerősíteni. Az ország bármely pontjáról szívesen fogadnak tehetséges, szállítmányozásban jártas szakembert.

AREA MANAGER (SZANITER, BUDAPEST)

Partnerünk a világ egyik meghatározó és itthon is jól ismert szaniter szerelvények forgalmazója. A nemzetközi cégcsoport magyarországi leányvállalata minőségi főként fürdőszobai és konyhai felszereléseivel és ehhez kapcsolódó szolgáltatásaiva szeretné tovább hódiatani magyar piacot.

Az új munkatárs fő feladata a márka ismetség bővítése és az értékesítési számok fellendítése mellett új ügyfelekkel és partnerekkel való kapcsolat kiépítés lesz.

DIGITÁLIS ÉS MARKETING/PR ACCOUNT MANAGER (BUDAPEST)

Megbízónk árbevétel tekintetében egy kis-közepes méretűnek számító marketing ügynökség, akik átfogó kommunikációs szolgáltatásokkal, egyedi márkaépítő és értékesítésfejlesztő megoldásokkal támogatják partnereik sikereit (PR, digitális, DM, tartalommarketing).

Amellett, hogy a cég egy nemzetközi hálózat része, meglévő ügyfeleik főként a KKV szektorból kerülnek ki, ezen belül is jelentős részben a nagyobb cégeknek nyújtanak marketing tanácsadást.

A digitális területen szeretnének most tovább erősíteni ezért keresik leendő új munkatársukat. A pozíciót betöltő új szakember meghatározó szerepet fog játszani a cég életében, a teljes digitális területet fogja vezetni amellett, hogy ügyfelek munkáját irányítja és PPC kampányokat maga is futtat.

ÜZLETÁG VEZETŐ (EGÉSZSÉGÜGY, BUDAPEST)

Külföldi tulajdonban lévő orvosi és esztétikai eszközök gyártó és forgalmazó partnerünk részére keresünk egy olyan értékesítési szakembert, aki hosszabb távon a cég első számú értékesítési vezetőjévé válhat. A megbízó cégünk a piac három jól elkülöníthető szegmensére specializálódott: fizikoterápia, kardiológia és orvosi esztétika.

Jelenleg a cégcsoport egyik regionális igazgatója látja el az értékesítési vezetői szerepet, de szeretnénk, hogy a leendő új munkatárs minél előbb át tudja venni a vezetői pálcát.