Állásajánlataink

  • Home
  • /
  • Állásajánlataink

Első sorban értékesítési szakemberek, vezetők kiválasztására és felkutatására specializálódtunk ezért jelentős részben csak értékesítéssel kapcsolatos álláslehetőségeket talál oldalunkon.

Csapatunk HR-ben és értékesítésben jártas szakemberekből áll, akik jól ismerik az értékesítési szakma fortélyait. Célunk, hogy a pozíciókat alaposan megismerjük, hiszen ezáltal tudjuk ötvözni a megfelelő kiválasztási módszereket és a célirányos kérdéseket. Úgy véljük, hogy a sikeres toborzás egyik legfontosabb eleme az, hogy jobban megismerjük a megbízó cég márkáját, tevékenységet, a pozíció jellegzetességeit és a cég kultúráját.

Fontosnak tartjuk azt is kiemelni, hogy mi csupán olyan cégeknek ajánljuk jelöltjeinket, ahol mi magunk is szívesen dolgoznánk.

Amennyiben keresi karrierje következő vagy első állámását értékesítési pozícióban és nem talál ajánlataink között szakmai háttéréhez illeszkedő pozíciót, arra biztatjuk, hogy küldje el önéletrajzát ebben az esetben is, hiszen előfordulnak olyan megbízásaink, amely valami oknál fogva kerülnek itt felsorolásra.

Job Opportunities

Jelenlegi ajánlatok, álláslehetőségek

Területi képviselő (textilipar, É-K Magyarország)

Partnerünk egy családi tulajdonban, Skandináviában alapított vállalat, amely az évek során a kis kelmekészítő műhelyből Európa és Ázsia egyik vezető textil-szolgáltató cégévé nőtte ki magát. Hosszú távú céljaik között szerepel a földrajzi terjeszkedés és piaci részesedésük növelése. A siker titka az átgondolt, ezáltal magas színvonalú műveletekben, a minden országban egységes színvonalú szolgáltatásokban és felelősségvállalásban rejlik.

A Magyarországon is meghatározó szerepet betöltő vállalat a textilipari szolgáltatásaikkal erősítik és könnyítik meg ügyfeleik arculatát, illetve mindennapi életét. A csapat észak-kelet magyarországi területére keresi most leendő új területi képviselő munkatársát, Heves vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyei bázissal.

COORPORATE COMMERCIAL DIRECTOR CE SOUTH

Our client is a well-known international company and one of the of the world’s leading manufacturers and marketers of quality products in the fashion industry. The Company’s products are sold in more than 100 countries and territories under well-recognized brand names.

Principal Objectives:

  • Implements strategy for increasing sales and profits through selling to distribution.
  • Calls on key accounts, develops and coordinates sales presentations, and ensures adequate sales service, adequate brand educations and trade marketing execution.

OUTDOOR SALES EXECUTIVE (SZÁLLÍTMÁNYOZÁS, ORSZÁGOS)

Skandináv hátterű globális szállítmányozási és logisztikai multinacionális partnerünk közúton, vasúton, légi vagy tengeri úton kínálja szolgáltatásait.

Irodák és logisztikai központok globális hálózatával állnak a cégcsoport több mint 80 országban és 9000 munkavállóval partnereik rendelkezésére. Intelligens és rugalmas szolgáltatásaikkal a kisebb üzleti vállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig ügyfeleik ellátási láncában minden területen értéket teremtenek.

Most a kereskedelmi csapatukat szeretnék további tapasztalt értékesítési szakemberrel megerősíteni. Az ország bármely pontjáról szívesen fogadnak tehetséges, szállítmányozásban jártas szakembert.

AREA MANAGER (SZANITER, BUDAPEST)

Partnerünk a világ egyik meghatározó és itthon is jól ismert szaniter szerelvények forgalmazója. A nemzetközi cégcsoport magyarországi leányvállalata minőségi főként fürdőszobai és konyhai felszereléseivel és ehhez kapcsolódó szolgáltatásaiva szeretné tovább hódiatani magyar piacot.

Az új munkatárs fő feladata a márka ismetség bővítése és az értékesítési számok fellendítése mellett új ügyfelekkel és partnerekkel való kapcsolat kiépítés lesz.

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ (CSOMAGOLÓIPAR, PEST MEGYE)

Komplett csomagolási megoldásokban jártas nemzetközi háttérrel és pest megyei székhellyel rendelkező partnerünk régi szereplője a magyar piacnak. A jelenleg főként élelmiszeripari és vegyipari ügyfélkörrel rendelkező cég, szeretné tovább fejleszteni értékesítési szolgáltatásait és termékportfólióját.

Az új munkatárs a jelenlegi hat fős értékesítési csapat élén felelős lesz a kereskedelmi szervezet fejlesztése mellett új piacok és ügyfelek felkutatásában is.