Rólunk

hgabor
kockak

“Egy jó értékesítési vezető a fő mozgatórugója egy értékesítési szervezet sikerének”

.

A SalesTalents márka alapítója Magyarországon Hamsik Gábor, értékesítők és értékesítési vezetők felkutatásának, kiválasztásának és fejlesztésének specialistája.

Miben más a SalesTalents mint a többi tanácsadó cég?

  • Kifejezetten értékesítők, értékesítési vezetők és kereskedelmi szakemberek felkutatásával, kiválasztásával és fejlesztésével foglalkozik.
  • A cég vezetője és szenior tanácsadója Hamsik Gábor, közel 20 évnyi tapasztalatot szerzett multinacionális vállalatoknál különböző értékesítési, marketing és üzletfejlesztés vezetői pozíciókban. Eddigi karrierje során amellett, hogy felépített, vezetett és átalakított sikeres értékesítési csapatokat Magyarországon és Közép-Európában tehetséges kollégákat nevelt ki értékesítés vezetői szerepekre. Kereskedelmi igazgatói pozícióját cserélte fel saját tanácsadó cégre.
  • Gábor pontosan érti, hogy ki egy értékesítő vagy egy értékesítési vezető. Tapasztalata alapján tisztában van vele, hogy miért jó az egyik és miért rossz a másik.

A sport is mindig fontos szerepet játszott Gábor életében. Hat évig volt labdarúgó edző gyerek és felnőtt csapatoknál Magyarországon és Svédországban. Az elmúlt években viszont az ütős sportok felé fordult, így többek között 2011 óta a Magyar Racketlon Szövetség elnöke is.

Az értékesítők és értékesítési vezetők teljesítménye nagyban és közvetlenül befolyásolja a cég bevételeit. Egy nem megfelelő értékesítő olyan luxus, amit a jelenlegi piaci versenyben senki sem engedhet meg magának.

.

Bízza az értékesítők és értékesítési vezetők kiválasztását és fejlesztését olyanra, aki tényleg ért hozzá.

.

A CSAPAT illetve akik MÉG mozgatják a SalesTalents márkát

Lukács Péter, SalesTalents
Lukács Péter
szenior tanácsadó

Péter közel 20 évnyi főként B2B értékesítési tapasztalattal rendelkezik, amelyből 10 évet különböző kereskedelmi vezetői pozíciókban töltött.

Vegyipari alapvégzettsége mellett a Szent István Egyetem humán erőforrás szakon szerzett főiskolai diplomát.

Vegyiparban szerzett iparági szakismeretei mellett jelentős tapasztalattal rendelkezik a környezetvédelem illetve hulladékkezelés területeken is.

Vezetői pályafutása alatt értékesítési csapatokat épített, értékesítőket választott ki és illesztett be az általa irányított szervezeti egységekbe.

Végh Péter, SalesTalents
Végh Péter
szenior tanácsadó

Péter 12 éve fejvadászként tevékenykedik, amelyből 7 évet egy neves magyar tanácsadó iroda divízió vezetője is volt.

Ipari, energetikai és mérnöki pozíciók specialistája széles kapcsolati hálóval rendelkezik ezekben a szegmensekben.

Mivel ma idejének jelentős részét Angliában tölti ezért mérnök értékesítők felkutatása mellett másik fő tevékenysége magyar vállalkozások üzletfejlesztésének támogatása az Egyesült Királyságban.

Csaplár Barnabás
Csaplár Barnabás
szenior tanácsadó, értékesítési tréner

Barnabás alapvégzettségét tekintve vegyész, de rövid ideig dolgozott csak vegyipari területen.

Amellett, hogy több mint 15 évet töltött értékesítés vezetői és 4 évet ügyvezetői pozíciókban, amelynek jelentős része az FMCG szektorhoz kötődik, 10 év tréneri és HR tanácsadói tapasztalatokkal is rendelkezik.

Mottója: Ne terméket ajánlj, hanem megoldásokat! Ehhez viszont ismerned kell az igényeket! Vagy generálnod!

Péter Andrea, SalesTalents
Péter Andrea
értékesítési munkatárs

Andrea több mint 30 éve dolgozik értékesítés és marketing területen. Végzettségét tekintve üzleti kommunikátor marketing szakirányon, és most folytatja mester tanulmányait a Metropolitan Egyetem kommunikáció és Médiatudomány szakon.

Tapasztalatait több országos televíziós társaságnál, illetve egy országos kiskereskedelmi hálózattal is rendelkező multi vállalatnál szerezte.

Bakai Zsóka, SalesTalents
Bakai Zsóka
sales tréner, coach

Zsóka húsz év értékesítési tapasztalata alapján pontosan tudja milyen a „harctéren edződni”. Sales szemléletű coachként, a coaching módszertanával dolgozó értékesítési trénerként támogatja az értékesítők munkáját személyes és kiscsoportos foglalkozások keretein belül.

Értékesítési és értékesítés vezetői tapasztalatait főként a média világában szerezte, és az FMCG szektor értékesítési fortélyait is jól ismeri.

A változás, a változtatás, a cselekedjünk másként, mint eddig gondolat és cselekvés elkötelezett híve. Küldetésének tekinti, hogy a mikró és kisvállalkozókkal, cégtulajdonosokkal megismertesse és megszerettesse a változatos, sok siker- és örömforrást jelentő értékesítési munkát.