Szervezet és Üzletfejlesztés

 • Home
 • /
 • Szervezet és Üzletfejlesztés

Ön már bizonyára kipróbálta a hagyományos fejlesztési megoldásokat, de úgy érzi nem vagy csak részben segítette vállalkozása fejlődését. Az Improvers Group nemzetközi tapasztalatokra épülő, több száz vállalat által már gyakorlatban sikeresen használt módszereket (know-how) épít be szervezete működésébe.

A cégcsoport tevékenysége a licencek miatt több cégben folyik, melyeket szoros szálak kötnek össze, így komplex vállalatfejlesztéseket, pl. szervezeti és vezetői kultúrafejlesztéseket végzünk, mindig egyedi módon, az ügyfél vállalatára kialakítva. A SalesTalents Hungary az Improvers Group zászlója alatt támogatja az értékesítési és vállalatvezetők munkáját és szervezeti kihívásait.

Gyakori ügyfélkihívások amelyre versenyképes megoldásunk van:

 • Van szándékunk a fejlesztésre de nem tudjuk hogyan csináljuk.
 • Nincs bevonó stratégiánk, illetve a stratégiánk nincs lebontva.
 • Stratégiánk van ugyan, de valahogy még sem megyünk előre.
 • A bizalom és a kooperáció alacsony.
 • A túl sok változás szétzilálja a szervezetet (pl. a gyors növekedés)
 • Kultúrát akarunk fejleszteni, emberközpontú kultúrát, a kiválóság fontos.
 • Nehéz a jó szakemberek megtartanunk (engagement)
 • Coaching alapú vezetői kultúrát szeretnénk.
 • Hagyományos képzésekben már nem bízunk.
Improvers Group számokban

Sikeres csapat építése a kiválóság mentén

Módszertanunk középpontjában a kiválóság áll. Eltérő életciklus vagy fejlesztési szint esetén is az irányt mindig a kiválóság felé törekvés jelenti.

Jim Collins kiválóság modellje, tökéletesen meghatározza azt a 3 területet, amelynek legnagyobb alakító hatása van. Ha bármelyik kimarad, a változás nem lesz eredményes.

√ Elkötelezettség (motiváló kultúra)

√ Kompetenciák (belső potenciálok felszabadítása)

√ Eredmények (stratégia végrehajtása

Building Successful teams

Fejlesztési folyamataink 3-12 hónap

Development Process

“Először mérnünk kell, hogy lássuk az utat a fejlesztéshez. Nem fejleszthetünk olyasmit, amit nem tudunk mérni”. /Jim Collins/

A nemzetközi kutatások alapján kifejlesztett Vállalatfejlesztési Diagnózis hozzásegíti a szervezeteket belső potenciáljuk feltárásához és dolgozóik megtartásához.

Gyors és anonim eszköz, melynek segítségével jól értelmezhető és összehasonlító elemzések elvégzésére alkalmas adathalmazt kapunk, amely az adott szervezet és szervezeti egységek (külön-külön is) aktuális hatékonyságát mutatja meg.

A Vállalatfejlesztési Diagnózis összehasonlítja az adott vállalat teljesítményét az országos átlaggal, iparági átlaggal és nemzetközi kiválóságot minősítő szervezetek standardjával.

Investors in People, logo
EFQM, logo

Mivel sok területen tudjuk támogatni munkájukat, a fejlesztési javaslatokat testreszabottan az önök vállalata igényeire tudjuk szabni. Ennek megfelelően kérem tekintsék meg a cégcsoport honlapját is, amely részletesebb betekintést ad a további fejlesztési szolgáltatásokról.

Improvers Group

Improvers Services, logo